Queens of Geek – Jen Wilde

IMG_5656.JPG

Ahh, nog een boek dat al heel lang op mijn TBR stond. Ik heb Queens of Geek eindelijk gelezen, en I LOVED IT so much, haha.

Wat mij het eerst opviel aan dit boek is de felle roze cover, super mooi! Daarnaast gaat dit boek (net zoals Geekrella) over een convention. Eerlijk gezegd ben ik nog nooit op een conventie geweest, maar het lijkt me wel echt super leuk.

Ik wist niet echt wat ik moest verwachten van dit boek, ik wist alleen dat dit boek vol diversiteit zit, wat natuurlijk altijd goed is. De reviews over dit boek daarentegen waren gemiddeld, het boek scoort namelijk een 3,35/5 op Goodreads.

Queens of Geek gaat over drie vrienden, Charlie, Taylor en Jamie. Allemaal geeks. Vanuit Australië zijn zij naar een bekende convention in Los Angeles gevlogen om de tijd van hun leven te hebben. Charlie is namelijk ook een bekende YouTuber en een beginnend actrice, waardoor zij uitgenodigd is om naar deze conventie te komen. Taylor daarentegen is niet echt gewend aan aandacht en bespreekt haar gedachten en belevenissen op haar Tumblr-blog. Jamie is een vrolijke jongen en is dol op alles wat geeky is.

Op deze conventie ontmoeten ze nieuwe mensen, ontstaan er nieuwe vriendschappen, misschien zelfs nieuwe liefdes. Daarnaast gaat het in dit boek ook om het overwinnen van angsten en vertrouwen hebben in jezelf.

Zoals altijd verklap ik liever niet te veel, want ik denk dat het het leukste is om blanco in dit verhaal te gaan.

Ik vond het echt een heel leuk boek en las het dan ook in een paar uur uit. Het zit vol met diversiteit, er worden belangrijke onderwerpen besproken (bodyshaming, angststoornissen, etc.) en het leest gewoon lekker weg. Soms is het wel ietwat voorspelbaar, maar dat vond ik niet echt erg. Ik gaf dit boek daarom ook vijf van de vijf sterren, gewoon omdat dit boek mij blij maakt!

Heb jij Queens of Geek al gelezen?

 

Love, Do 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s