It Only Happens in the Movies – Holly Bourne

It Only Happens in the MoviesDe afbeelding komt van Goodreads

Toen ik in dit boek begon had ik eigenlijk nog nooit gehoord van de Engelse schrijfster Holly Bourne. Toch is ze aardig bekend, onder andere van haar trilogie: Am I Normal Yet? Deze boeken zijn erg populair en ik ben hier nu zeker erg benieuwd naar.

Ik kocht dit boek als E-book, aangezien ik erg enthousiaste reviews voorbij zag komen op Goodreads. Ik wilde eigenlijk meteen beginnen, daarom besloot ik dit keer voor een E-book te gaan.

Dit boek gaat over Audrey, een meisje dat helemaal klaar is met romantiek. Sinds haar ouders uit elkaar zijn gegaan is de situatie thuis niet echt gezellig, daarom besluit ze haar huis te ontvluchten doodmiddel van het nemen van een baantje bij de bioscoop. Hier ontmoet ze een wannabe film-maker, genaamd Harry. Naast het feit dat hij knap is, is hij ook nog een enorme flirt, net waar Audrey niet op zat te wachten. Ze is namelijk van mening dat echte liefde niet zo is als in de film… Maar gaat Harry haar kijk hier op veranderen?

Klinkt als een cliché contemporary, niet? Toch vond ik dit niet. Ik ben best wel fan van contemporary en zoetsappigheid op zijn tijd kan geen kwaad. Toch had deze film wat extra’s naar mijn mening. Het bevat namelijk zombies en er zitten talloze referenties in naar romantische films. Daarnaast vond ik het einde ook echt heel mooi.

Ik kan dit boek zeker aanraden, als zin hebt in een leuk, luchtig en soms toch wel romantisch boek. (maar niet té, haha)

Ik gaf dit boek 4,5 van de 5 sterren.

Heb jij dit boek al gelezen? of ben jij bekend met de andere boeken van Holly Bourne?

Love, Do

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Jessica schreef:

    Deze staat nog op mijn lijstje. Ben er in elk geval benieuwd naar. 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s