Circus Cesaria – Sanne Hillemans

4d304e30e9d21f5f8cb5daf8815e7b62f24e31f3
(de foto komt van Sanne Hillemans haar website: sannehillemans.com)

Een tijdje geleden zag ik Sanne haar boek vaak voorbij komen op verschillende blogs. Echter had ik toen nog niet echt de behoefte om hem te lezen. Onlangs sloot ik een proefabonnement af bij Kobo Books van Bol.com en daar stond ook Circus Cesaria bij.

Ik snap niet waarom ik zo lang heb gewacht met het lezen van dit boek. Al hoef ik nu wel minder lang te wachten op het vervolg, haha. Ik vond het echt een heel leuk, goed en ontroerend boek. Het las snel weg, en ik wilde weten wat er gebeuren ging en wat er in het verleden gebeurd was.

De vertelwijze vind ik ook een pluspunt. Zo lees je vanuit de perspectieven van de twee hoofdpersonen, Noah en Emily, en ook leer je meer over hun verleden.

Dit boek gaat dus over Noah en Emily en een circus, klinkt goed toch?
Echter gaat het met Noah de laatste tijd niet zo goed, hij verdrinkt zijn verdriet al wekenlang in alcohol door een tragisch verlies. Als hij een baan krijgt aangeboden bij een reizend circus, besluit hij dat dit een goed moment is om zijn zorgen even te vergeten. Er lopen veel verschillende en interessante mensen rond bij dit circus, allemaal hebben ze iets meegemaakt. Het circus biedt hun de hulp die ze nodig hebben om het leven weer positief in te zien. Echter springt er voor Noah meteen een meisje uit, namelijk Emily, maar ook zij heeft veel meegemaakt….

Ik wil niet te veel verklappen, maar als je dit boek nog niet gelezen hebt raad ik hem zeker aan! Ik heb dit boek 4,5 van de 5 sterren gegeven.

Love, Do

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s