Gelezen in december

IMG_5650.JPGIk kan bijna niet geloven dat 2017 alweer voorbij is. De tijd is echt snel gegaan. Vandaag laat ik jullie mijn gelezen boeken van december zien.

 1.  Jacques The Fatalist  – Denis Diderot 
  Dit boek las ik voor mijn opleiding en ik gaf dit boek drie van de vijf sterren. Ik vond het op zich wel een leuk boek, maar door de vele vertellagen wel ietwat ingewikkeld.
 2. De Goudvis jongen – Lisa Thompson
  Dit boek won ik bij een winactie van de uitgeverij Meis&Maas en ik heb dit boek ik een dag uitgelezen. Het is een kinderboek, maar het is echt een onwijs mooi geschreven boek met mooie illustraties. Ik gaf dit boek vijf van de vijf sterren.
 3. Circus Cesaria  Sanne Hillemans
  Ook las ik eindelijk Circus Cesaria, waar ik zeker geen spijt van heb. Ik vond dit boek echt heel leuk en ik kan niet wachten tot het vervolg. Ik gaf dit boek 4,5 van de vijf sterren.
 4. De Vreemdeling  -Albert Camus
  Ook dit boek las ik voor een vak dat ik volg. Het was een interessant boek om te lezen, maar ik vond een aantal zaken toch wel wat problematisch. Toch gaf ik het boek drie van de vijf sterren.
 5. Season of Migration to the North – Tayeb Salih
  Dit boek las ik ook voor een vak dat ik volg. Ik vond het een interessant en bijzonder boek. Het is op een unieke manier geschreven, wat soms ook wel verwarrend was. Ik gaf dit boek 3,5/4 van de vijf sterren.
 6. Harry Potter and the Goblet of Fire – J.K. Rowling
  Ook luisterde ik naar het vierde deel van de Harry Potter serie, mijn favoriete deel! Ik gaf dit boek vijf van de vijf sterren.
 7. Splintered – A.G. Hogward
  Ik was zó benieuwd naar dit boek, ik ben namelijk dol op Alice in Wonderland. Helaas viel dit boek mij een beetje tegen. Ik kon er moeilijk inkomen en ik vond het verhaal nogal saai. Het begin en het einde waren leuk, maar de rest kon mij eerlijk gezegd niet echt boeien. Ik gaf dit boek daarom ook twee van de vijf sterren.
 8. De eliminatie – Daniëlle Bakhuis
  Ik had op verschillende boekenblogs veel enthousiaste recensies over De eliminatie gelezen, waardoor ik erg benieuwd werd. Ik vond dit boek echt heel goed en ik kon niet stoppen met lezen! Ik gaf dit boek vijf van de vijf sterren.
 9. Antigone – Sophocles
  Ook dit boek las ik voor een vak dat ik volg. Ik had dit boek al eerder gelezen in het Engels, maar ik besloot hem nu in het Nederlands te lezen. Ik vond het een interessant en leuk boek om te lezen en ik ben benieuwd naar de discussie die eruit voort gaat komen tijdens het college. Ik gaf dit boek vier van de vijf sterren.
 10. Fahrenheit 451 – Ray Bradbury
  Als laatste boek las ik Fahrenheit 451. Dit boek stond al een tijdje op mijn TBR, en eindelijk las ik het. Ik vond het een bijzonder en tegelijkertijd ook best wel vreemd boek. Het gaat namelijk over een stad/land waar boeken verboden zijn en wanneer er boeken gevonden worden in een huis, het huis afgebrand moet worden. Best wel onwerkelijk toch? Ik gaf dit boek vier van de vijf sterren.

Nogmaals een gelukkig 2018!
Hoeveel boeken heb jij in december gelezen? had je een favoriet?

Love, Do

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s