Gelezen in september

IMG_5435

Wat vliegt de tijd, het is alweer oktober! In september heb ik aardig wat boeken weten te lezen, al zitten er ook een paar boeken tussen die ik voor school heb moeten lezen.

Ik begon deze maand met Ready Player One, die niet op de foto staat. Ik vond dit echt een heel erg goed boek. Virtual reality speelt een grote rol in dit boek, al ben ik niet zo’n gamer ik vond het echt een uniek en leuk boek. Ik ben ook erg benieuwd naar de film.

Daarna begon ik me They Both Die At The End, echt een geweldig boek wat mij betreft. Erg emotioneel, maar dat had ik ook wel kunnen verwachten met zo’n titel.

Toen was het tijd voor wat verplicht leesmateriaal. Ik las Praise of Folly, Odysseus, Candide, Antigone, Aeneas en Beowulf. Tja, ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden eerlijk gezegd. Ik vond Praise of Folly, Candide en Antigone wel fijn weglezen, al spraken de onderwerpen mij wat minder aan. Aeneas vond ik eigenlijk best wel leuk om te lezen, maar Odysseus wat minder. Beowulf las ik voor de tweede keer, en ik vind het wel een ‘leuk’ verhaal, niet speciaal maar wel leuk om gelezen te hebben.

Naast al het leeswerk voor school, las ik ook Wonder Woman en The Rest of Us Just Live Here. Beide boeken vond ik erg tof. Ik was vooral erg benieuwd naar Wonder Woman en Leigh Bardugo heeft mij niet teleurgesteld, ik houd echt van haar schrijfstijl.

Hoeveel boeken heb jij gelezen in september?

Love, Do

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. xchantaall schreef:

    Oeeeh.. Wonder Woman van Leigh Bardugo wil ik ook heel graag lezen! Maar ik moet eerst nog even sparen haha! Lijkt mij echt een tof boek.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s