The Valiant – Lesley Livingston

19120606_193570277834420_8151079605403385856_n(1).jpg

Eerlijk gezegd sprak The Valiant  mij in eerste instantie niet echt aan. Ik ben niet de allergrootste Fantasy-fan namelijk. Nadat ik Lesley Livingston ‘ontmoet’ had op YALfest werd ik enthousiast en wilde ik dit boek graag lezen. Ik heb er zeker geen spijt van!

The Valiant is in het Nederlands uitgegeven onder de naam Onverschrokken, een titel die zeker bij dit boek past.

Dit boek volgt Fallon, de dochten van een koning. Zij is voorbestemd om tegen de Romeinen te gaan strijden. Haar zus was een legendarische strijder en is helaas omgekomen tijdens een van de gevechten tegen Julias Caesar. Fallon wil niets liever dan Julius verslaan, echter heeft haar vader niet het zelfde lot voor haar in gedachten. Haar vader heeft namelijk besloten om haar uit te huwelijken. Na een spannende en onverwachte gebeurtenis wordt Fallon gevangen genomen door een slavenhandelaar en wordt ze meegenomen naar Rome. Waar het avontuur voor Fallon pas echt begint.

Zoals ik als zei heeft dit boek mij positief verrast. Ik moest er in het begin wel even inkomen, omdat ik niet zo heel veel van dit thema af weet. Na een aantal pagina’s zat ik er helemaal in en kon ik niet meer stoppen. Het is een spannend en grappig boek met onverwachte situaties.
Heb jij The Valiant al gelezen?
Love, Do
Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ik vond het echt een heel gaaf boek! Ben er ook echt doorheen gevlogen en zit al smachtend te wachten op het vervolg. Lesley is ook echt een geweldig mens!!! Mocht haar ontmoeten op YALfest in april en we hebben met n klein groepje nog uitgebreid met haar mogen praten toen we haar ‘in the wild’ tegenkwamen hihi. Ze is echt geweldig ❤ Ze heeft ons stiekem al de cover en titel van boek 2 laten zien hihi.. Ik vond de setting echt geweldig en ook het principe dat er vrouwelijke gladiatoren geschreven worden, heel gaaf! De romance vond ik ge-wel-dig ❤ Yep, een top boek!

  Liked by 1 persoon

  1. dominds schreef:

   Ah leuk dat je met haar hebt kunnen kletsen. Ik was ook op YALfest en ik vond haar al heel aardig en leuk overkomen in de groepsdiscussie 🙂 Ik ben heel erg benieuwd naar deel 2!

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s