KIJKTIP: Telefilm Off Track

Afbeeldingsresultaat voor Nederlands publiek omroepbestel

De NPO zendt sinds kort een aantal telefilms uit. Telefilms zijn films speciaal gemaakt voor televisie. Dit jaar verschijnen er zes telefilm en Off Track is er daar een van. Ik heb de andere films eerlijk gezegd nog niet bekeken, maar Off Track is in iedergeval een aanrader, wat mij betreft!

Een korte beschrijving van de film Off Track

Op reis met twee vrienden door Zuid-Amerika heeft twintiger Luuk de tijd van zijn leven. Tot hij geconfronteerd wordt met de rauwe werkelijkheid buiten de gebaande paden van de backpack trail. Op zoek naar authentieke ervaringen eindigt een stapavond onbedoeld in een illegaal bordeel. Als Luuk besluit een van de meisjes te redden blijkt de situatie ingewikkelder dan hij dacht en komt ook de vriendschap op het spel te staan. Heeft Luuk als verse wereldverbeteraar what it takes of draait het bij hem vooral om zijn eigen goede gevoel

Een leuke bijkomstigheid is dat Luuk gespeeld wordt door Matthijs van de Sande Bakhuyzen (ook bekend van Afblijven). Ik vind hem echt een goede acteur en ook in deze film is dat goed zichtbaar. De andere twee rollen van Daniel en Gregor worden gespeeld door Reinhout Scholten van Aschat en Ludwig Bindervoet. Ook zij acteren heel goed in deze film.

Ik ben erg benieuwd naar de andere telefilms die de EO/NPO gaat uitzenden, na het zien van deze film belooft het veel goeds.

De film is terug te kijken via de site van de NPO.

Heb jij welleens een telefilm van de EO/NPO gezien?

Love, Do

(bron afbeelding: npo.nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s