Anna Nooshin – ON TOP

IMG_2030

Een behoorlijk populair boek in de wereld van bloggers.
Dit is niet zo heel gek, aangezien Anna zelf ook een blogger is. De titel van haar (eerste) boek is ON TOP, het handboek voor online succes.

Eerlijk gezegd vond ik het niet een “typisch” handboek voor online succes. Je kan dit boek ook makkelijk lezen als je niet als doel hebt om online succes te krijgen, er staan natuurlijk wel een aantal tips in, maar niet alles heeft te maken met het krijgen van online succes. Het is eigenlijk een kijk in het leven van Anna, alles wat ze door de jaren heen heeft meegemaakt en wat ze daarvan geleerd heeft.

Daarnaast schrijft ze in haar boek over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van haar jeugd tot haar vriendjes, vriendinnen en haar (minimalistische) kledingstijl.

IMG_2031

Ik vond het een erg leuk en inspirerend boek. Soms best herkenbaar. Anna heeft zoveel meegemaakt, ze schrijft over de leuke en minder leuke kanten over haar leven, wat ik erg goed vind. Er staan wijze levenslessen in, serieuze en minder serieuze situaties, grappige en ontroerende momenten. Anna deelt (bijna) alles in haar boek.

Dit alles maakt het ook zo leuk om te lezen, het is persoonlijk, interessant en inspirerend.

Het mooiste vond ik dat je ziet dat ze overal van geniet en van leert. Dit zie je ook terug op haar Instagram en in haar video’s.

Dit boek is zeker een aanrader als je van lifestyle boeken houdt, fan bent van Anna en een aantal dingen wilt leren over het leven. Zoals ik al vermeldde is dit niet alleen een boek als je op zoek bent naar succes, het is gewoon een leuk boek om door te bladeren. Je hoeft het niet in een keer uit te lezen, kies gewoon een onderwerp/hoofdstuk wat jou interessant lijkt op dat moment en bewaar de rest voor later. (of als je zoals ik niet kunt stoppen met lezen, lees het dan meteen erachter aan)

IMG_2033

Liefs, Do

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Northflix schreef:

    Klinkt als een erg inspirerend boek!
    Ik vind het ook tof als succesvolle mensen nog steeds overal van genieten en bijleren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s