Anna and the French Kiss – Stephanie Perkins

on

IMG_1132

Paris, Je t’aime ❤
Anna is een Amerikaans meisje met een trouwe beste vriending en een “bijna” vriendje (crush). Als zij ineens naar een kostschool in Frankrijk (Parijs) moet, verandert haar leven compleet. In eerste instantie vindt ze het maar niets. Toch ontmoet ze al gauw een meisje Meredith, waar het goed mee klikt. Zij betrekt haar in haar vriendengroep, waar ook Ettiene St. Clair in thuis hoort. (Iedereen noemt hem St. Clair)

Anna ziet meteen waarom ieder meisje in Parijs hem aantrekkelijk vindt. Hij is knap, hij heeft een brits accent en is ook nog eens lief en aardig! Het enige nadeel is, dat hij al een vriendin heeft: Ellie.

Anna en St.Clair groeien tijdens de lessen op school steeds meer naar elkaar toe en gaan vaak samen Parijs in. Anna is namelijk een liefhebber van films en alles wat daar mee te maken heeft, St Clair en Anna gaan daarom vaak naar de bioscoop of het theater.

Het is overduidelijk dat St. Clair en Anna meer zijn dan alleen vrienden.. Toch kan hij geen afscheid nemen van zijn vriendin Ellie.. en Anna denkt ook nog vaak aan haar crush thuis in Amerika.

Tijdens de moeilijke momenten die St. Clair tijdens zijn verblijf in Parijs beleefd met zijn moeder is Anna er altijd voor hem. Ellie bemoeit zich daarentegen niet erg veel met St. Clair en zijn moeder.

Als Anna en Etienne samenzijn spat de chemie eraf.. Dit ziet iedereen behalve zij zelf. Zullen ze dan toch meer worden dan alleen echte goede vrienden?

Ik vond dit echt een heel leuk boek om te lezen, het heeft alles wat een romantisch boek moet hebben. Ook heb je het idee dat je in Parijs bent, niet geheel verkeerd natuurlijk. Je leeft echt mee met de hoofdrolspelers Anna en Etienne.

Ik heb het boek in het Engels gelezen, maar het boek is onlangs ook verschenen in het Nederlands.

Liefs, Do

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s